Indfri dine mål med et stærkt netværk på to hjul
Postnord Velo 2020

Indfri dine mål med et stærkt netværk

I 2019 var vi tæt på 100 medlemmer af PostNord Velo og har gennem det sidste årti udviklet os til en landsdækkende erhvervscykelklub. Nogle medlemmer har næsten været med fra start og hvert år kommer der nye ryttere til fra det danske erhvervsliv.

Vi vil gerne invitere dig med på landevejen, hvor vi lover dig fantastiske oplevelser på to hjul - samt får mulighed for at styrke dit erhvervsnetværk. 

Udfordringer bliver der nok af
Vi kan også love dig, at du vil blive udfordret - uanset hvilket niveau du har fra start. Nogle har aldrig før siddet på en racercykel og andre deltager jævnligt i cykelløb. Du vil være i trygge hænder hele vejen med et hjælpsomt team og erfarne trænere ved din side. 

 

Ugentlige træninger i din landsdel
I sæsonen mødes vi en gang om ugen, hvor der er træning i henholdsvis Ballerup og Vejle. Her vil trænerne have tilrettelagt træningen og turen, hvor der både er fokus på teknik, interval og bakkekørsel.

Så kom med på holdet, hvor du både kan tage føringen eller ligge på hjul. Lad 2020 være året hvor du kommer helt i mål på både det sportslige, personlige og forretningsmæssige plan.