Udvid dit netværk og gør landevejen til din legeplads

Fællesskab og holdånd på vej mod toppen

PostNord Velo er en landsdækkende erhvervscykelklub, hvor vi i fællesskab når vores mål og skaber tætte relationer. Vi vil gerne invitere dig med i 2021 og give dig mulighed for at få et stærkt erhvervsnetværk, mens du kommer i dit livs form på landevejen.

Vi lover dig fantastiske oplevelser, god holdånd og mange kilometer i benene. I 2020 nåede vi hurtigt op på 100 deltagere fordelt på henholdsvis Øst og Vest, der gjorde landevejen til deres nye legeplads. Nogle af disse ryttere vil du møde i den kommende sæson, men der vil også være en del nye - der sammen med dig, bliver en del af et stærkt netværk med fantastisk holdånd.

Udfordringer bliver der nok af
Vi kan også love dig, at du vil blive udfordret - uanset hvilket niveau du har fra start. Nogle har aldrig før siddet på en racercykel og andre deltager jævnligt i cykelløb. Du vil være i trygge hænder hele vejen med et hjælpsomt team og erfarne trænere ved din side. 

 

Ugentlige træninger i din landsdel
I sæsonen mødes vi en gang om ugen, hvor der er træning i henholdsvis Ballerup og Vejle. Her vil trænerne have tilrettelagt træningen og turen, hvor der både er fokus på teknik, interval og bakkekørsel.

Så kom med på holdet, hvor du både kan tage føringen eller ligge på hjul. Lad 2021 være året hvor du kommer helt i mål på både det sportslige, personlige og forretningsmæssige plan.