Udvid dit netværk og gør landevejen til din legeplads

PostNord Velo er for alle

Der er plads til alle, uanset om du aldrig har cyklet før, eller er semiprofessionel. Vi tilrettelægger træningen efter dit niveau, hvor erfarne trænere vil guide og vejlede dig på vores ugentlige træninger og ture. 
Træning og rejser
Udover de ugentlige fællestræninger i henholdsvis Vejle og Ballerup, mødes netværket også på kryds og tværs for at træne. Så der er rig mulighed for at træne på den måde, du har lyst til. Efter hver træning får vi lidt velfortjent mad, samt har faglige indlæg på programmet. Du kan læse mere om sæsonprogrammet og datoer under Træning og rejser. 
Udstyrspakke
Når du er medlem af PostNord Velo, bliver du udfordret i alt slags vejr - så derfor har vi sammensat en udstyrspakke i bedste kvalitet til dig. Du får specialdesignet teamtøj i topklasse kvalitet. Du kan samtidig få stillet en ORBEA M20 Team Disc til rådighed i udendørssæsonen for kun kr. 1.500,-. Det er også muligt at købe denne cykel til favorabel medlemspris fra sæsonstart.
Tilmelding
Det er ganske nemt at tilmelde sig til PostNord Velo. Du udfylder blot tilmeldingsformen og klikker Tilmeld. Herefter vil du blive dirigeret videre til betalingsmodulet.  

Du kan under tilmeldingen også anbefale andre, hvis du ønsker dette. Du skal blot huske at udfylde kontaktoplysningerne på din anbefalede person.

Vi glæder os til at se dig og måske andre fra dit netværk.